1
C5C2E062-F601-4F37-BBC5-96AF3B02C8C1
Progesteron hjälper dina symptom
Wcare - Veronica Deland - Hormonterapeut - högupplöst
6
4
6EEBF630-D6E7-469E-B81A-DAC5F961CB6A
PMS är något du inte behöver lida av,
Wcare - Your Wellness

Bokningar & priserIntroduktionssamtal/ 15 min

Kostnadsfritt - Detta ska alla boka först. Skicka mail, ring eller boka på Bokadirekt.se


Kort samtal då vi diskuterar dina besvär, hur vi ska gå tillväga framöver och vilka behov du har utifrån detta. Jag sänder till dig, via mail, hälsofrågor som du behöver svara på. Dessa ligger till grund för att göra analys hur du mår, hur dina vanor ser ut med sömn, kosten, arbete, stress, hormonellt, mens cykel m.m.

Under samtalet så kan det också komma upp syptom som gör att du behöver du ta blodprover.  Det behöver du inte remiss på. Utan bokar via internet själv på werlabs.se eller blodkollen.se för. Det ingår inte i mitt pris utan får bekostas själv men är något jag varmt rekommenderar för att få en översikt över dig och din hälsa. Dessa ligger också till grund till grundanalysen jag gör till din individuella behandlingsplan och för att se över vad du kan behöva framöver.Hormon- & Hälsorådgivning 

Pris: 2 400 kr  


För de med långvariga besvär och olika symptom:

Vi börjar alltid med ett kostnadsfri konsultation för genomgång av dina besvär, detta för att jag ska veta vilka steg vi behöver ta.

Det som ingår är: Analys av hälsofrågor, analys av ev provsvar, förarbete och upplägg av behandlingsplan. Vi har samtal via telefon/skype där vi går igenom åtgärdsplanen tillsammans. I åtgärdsplanen står råd för hormon behandling, din biokemiska reparation, tillskott, kost & träningsråd vid behov, ev andra åtgärder som behövs. Planen sträcker sig 6-12 mån till framåt, för att du ska få en så långvarig hälsa, besvärsfri som möjligt. Återkopplingssamtal ca 40 min ingår efter 6-8 v. Kostnad för rek hormoner/tillskott ingår ej. Hormon- & Hälsorådgivning

Pris: 1 400 kr


För dig med enklare besvär. Efter analys av hälsofrågor och ev viss provtagning har vi ett samtal där vi går igenom resultat och förslag till åtgärder du behöver. Återkopplingssamtal ca 40 min ingår efter 6-8 v. Kostnad för rek hormoner/tillskott ingår ej. KBT & ACT Coaching Enskilda eller i grupp - via internet/videosamtal

Pris: 700 kr


Jag erbjuder KBT & ACT Coaching, samtal och rådgivning via telefon/videosamtal. Det som är bra är att du behöver inte åka någonstans, leta parkering utan i lugn och ro ha ett samtal.


KBT används framgångsrikt vid behandling av depressioner och ångest - Utmärkande för dessa tillstånd är att det
uppstår en ond cirkel hos patienten i de tanke- och beteendemönster som blir rådande. Genom att få förståelse
för vilka processer som skapar depressionen/ångesten, blir det möjligt att bryta de negativa mönstren. 


ACT skiljer sig från KBT eftersom ACT inte vill omlära beteenden och ersätta dem med något annat. ACT syftar istället åt att ge personen distans till känslor, tankar och beteenden samt att acceptera dem även om de är obehagliga. Genom att skilja beteenden från tankar och känslor är teorin att personen kan identifiera vad som känns viktigt och meningsfullt i livet och sedan leva i enlighet med detta.

Tid för coaching 60 min.Samtal - via internet/videosamtal

Pris: 700 kr 


Det kan röra sig om personliga bekymmer, det kan vara arbetsralaterat, parrelationer som inte fungerar, psykisk ohälsa, men allvarliga besvär är inget krav för att träffa mig. 
Under samtalet medvetandegörs tankar och känslor så att du/ni förstår när det kan bli ett hinder för din utveckling. Många har kämpat så länge mot sig själva att de inte riktigt vet vad de vill eller vart de vill komma. Målet är att börja leva -inte bara överleva.
Tid för samtal 60 min"Jag har under mina 20 år alltid arbetat efter ett helhetsperspektiv och med ett funktionsmedicinskt synsätt, där vi går till grunden för att finna orsaken till dina symptom och besvär. I rådgivningen & åtgärdsplanen ingår råd för din biokemi, hormonella obalans, kost, sömn, motion, andra livstilsförändringar. Jag har tystnadsplikt. Jag har även många duktiga kollegor inom hälsa och ibland kan jag även hänvisa till dom. Ex långvariga ryggproblem så kan du behöva en kiropraktor, gynläkare eller önskar du få träningscoaching så kan jag rekommendera en PT. Du kanske bor någon annanstans? Spelar ingen roll, som sagt mitt hälsonätverk sträcker sig i hela landet. "/VeronicaJag har självklart tystnadsplikt.


Företaget innehar F-skattesedel

Org nr 969690-7683

Patientförsäkring

Skyddad enligt dataskyddsförordningen GPRD


ÅNGERRÄTTEN

Du har rätt att ångra din bokning inom 14 dagar enligt ångerrätten och få full återbetalning, därefter är bokningen bindande och inte återbetalningsbar.


Samtyckes avtal fiinns om du är orolig för att GPRD inte täcker tillräckligt. Maila mig då.


Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera