Våga Vara Kvinna  

med Veronica Deland


Helgretreat 5-9 september 2021


Det krävs kraft, mod och viljestyrka för att styra vårt egna öde. Det som gör ont, ensamhet och sorg kan vända och om du använder din kraft på rätt sätt, bygga upp en värld med glädje och harmoni. Våra livsöden vävs samman i systerskap där vi gemensamt hjälps åt att läka det som behöver läkas.


Jag välkomnar dig till berättelser, kreativa processer och inre arbeten där vi med verktyg från urbefolkningars läror har samtal om vad kvinnans ursprung egentligen är.
Samtal om varför vi ska hedra vår menscykel, våga vara liten, våga vara stor, men framförallt att vara kvinna med stor lyskraft.


”Jag upplevde helgen som otroligt lärorikt och upplyftande. Trots de olika åldrarna var vi så lika i glädje, sorg & känslor. Oerhört kärleksfull upplevelse och jag önskar så att jag hade fått lärt mig detta tidigare” /Ann-Jeanette Moberg 49 år

Vi möts på Hannemo gård, en vacker rofylld plats i Värmland. Under denna helg ska vi utforska de olika rollmodeller vi kvinnor har, roller vi inte vill ha och den kvinnorollen du längtar till. Upplev sharings, sång, glädje & kanske även någon tår när vi tillsammans utforskar överrocken vi bär på - kanske behöver den bytas ut?
Under denna retreat kommer du även få lära dig mer om dina hormoner och hur de påverkar dig, ditt mående och din vardag. Jag kommer dela med mig av det du behöver veta för att din kropp ska vara i hormonell balans långt upp i ålder.


”När kvinnan lär känna sin själskraft och slutar forma sig efter de olika rollmodellerna kan hon vakna…”

Källa: Kvinnosjälens Kraft av Hernán Huarache Mamani 2004.


Ta steget, så utforskar vi vad det innebär att Våga Vara Kvinna.
Jag har under de senaste 21 åren arbetat med kvinnohälsa och kvinnors själskraft.
Då jag växte upp som ett vilset maskrosbarn utan en mor, har jag ständigt varit på en inre resa för att hitta mig själv, min kvinnoroll och sökt för att få svar. Min resa har gått genom olika urbefolkningars mediciner, såsom den kinesiska medicinen, shamanism, kundalini yoga, kurser och utbildningar där naturligtvis egenterapi, har lett till att idag är jag sams med mig själv, min själ och mina kvinnoroller.
Nyss fyllda 56 år och är fortfarande inte slutlärd. Dock har jag kommit till en punkt i livet där jag vågar vara den kvinna jag har utvecklats till. Nu har jag tagit klivet in i ett skede som den indianska urbefolkningen kallar ”Den visa kvinnans ålder”. Meningen är att de kunskaper och erfarenheter som de visa och lärda gett till mig ska nu delas vidare till dig.


Följ med på helgretreat där vi utforskar ”Våga vara Kvinna”, kom själv, ta med din mor, dotter, syster eller bästa väninnan och gör denna resa tillsammans.

🦋Varmt välkomna!


BOKNINGSVILLKOR


Anmälan & frågor görs till: info@wcare.nu


🍀Betalning: Betalning sker med faktura som skickas till din mejladress efter att vi tagit emot din anmälan.

En anmälningsavgift på 1500 kr betalas direkt efter anmälan till BG 5639-7417.

Summa på anm avgift dras av från de 4400 kr .

Totalsumman på 2 900 kr ska vara Wcare tillhanda 6/8-2021 faktura sänds ut i juli.


🍀Antal platser: Begränsat antal platser, för att säkra din plats boka redan idag.
Åldersgräns 20 år


🍀Kurspris: 4 400:- 
I priset inkluderas: Kost och logi med helpension (ljuvlig vegetarisk mat fukost, lunch och middag), fika, kursavgift inkl material och personlig råd/hormonanalys/uppdatering för tidigare kund (värde 800kr), del i 2-3 bäddsrum (tillägg + 600:- enkelrum begränsat antal).


🍀Early Bird price: 10% vid bokning och full betalning innan 25 juni. (Kurspris: 3 960 kr)


När: 3-5 September 2021

Incheckning: Fredag 17.00 - Avslutas söndag 15.00 ca.

Tåg går ca 16.00 till Kil för vidare tåg till Göteborg eller Oslo, till  Karlstad centralstation för vidare tåg Stockholm m.m.


Kursens välkomstguide, program, vad du behöver ha med dig och vidare info kommer via mail efter slutbetalning.


Plats:
Hannemo kursgård
Backa 23
686 95 Västra Ämtervik
Tel: 070 328 36 46
info@hannemo.se
http://www.hannemo.se/


👉🏽Avbokning: Vid avbokning 14 dagar innan kursen erhålles retur av kursavgift förutom bokningskostnaden på 1500 kr.


👉🏽Vid avbokning 4 dagar innan kursen erhålles retur av kursavgift minus 1 500 kr endast vid uppvisande av giltigt läkarintyg.

Vid inställd retreat av evenemanget betalas alla pengarna tillbaka.

(Vi befinner oss i en stor lokal som tillåter stora avstånd även om det är fortsatt restriktioner.)