Hormonella Besvär 

𝑱𝒂𝒈 𝒇å𝒓 𝒊𝒏𝒕𝒆 𝒓ä𝒕𝒕 𝒉𝒋ä𝒍𝒑”

När kvinnor ringer till mig hör jag deras uppgivenhet klart och tydligt. Det gör ont i hjärtat när de tror att det inte finns fler vägar att gå och många har gett upp hoppet om hjälp 💔

Kvinnor känner sig ofta inte hörda av sjukvården. De blir inte rätt utvärderade om vad som sker i deras kroppar utan får istället ”symptom behandling” med syntetiska mediciner som ofta ställer till mer kaos i deras biokemi (ett vanlig exempel här är p-piller som innehåller syntetiska hormoner och rubbar kroppens balans 🙄).

Därför arbetar jag för att kvinnor (& män självklart)ska känna sig hörda och sedda när de får behandling av mig. Därav den tid som läggs på samtal och analys - allt för att få en helhetsbild om vad som sker i kroppen med bakgrundshistoria och hälsorådgivning inkluderat. Var kommer problemen ifrån, när började de och hur kan vi jobba tillsammans för en positiv förändring? Finns det personliga mål, t.ex en vilja att bli gravid, som jag kan hjälpa dig nå?

Jag följer dig under varje steg på vägen och guidar dig igenom din personliga behandlingsplan. Du är unik och förtjänar det bästa bemötandet möjligt. I slutänden är beslutet att skaffa hjälp och göra en förändring en investering i dig själv - den viktigaste människan i ditt liv.

Förhoppningsvis kan jag bidra till en starkare kvinnohälsa och bryta trenden att det är svårt att få hjälp 🤍💪🏻


WCare arbetar efter ett funktionsmedicinskt perspektiv. Det betyder att det är viktig att få reda på grundorsaken till den hormonella obalansen så att vi inte skapar mer kaos.


Obalansen kan uppstå genom att dina hormoner och signalsubstanser inte är tillräckliga eller att du har lågt näringsupptag med brister där viktiga vitaminer och mineraler inte tas upp i kroppen. 


Hormonella obalanser kan även uppstå av:

  • Kroniska infektioner och autoimmuna sjudomar
  • Ärftlighet och miljö
  • Stress, giftiga tankar och känslor
  • Nervsystemet

Nedan kan du hitta vanliga hormonella besvär med deras typiska kännetecken och symptom. Känner du igen dig i några av symptomen eller besvären? Hör av dig idag för en första kostnadsfri konsultation så kan vi se hur jag kan hjälpa just dig och dina obalanser.